Behandla och tvätta

Vi är proffs på att rengöra tak, fasad, marksten, altan, plank och murar. Dessutom kan vi behandla mot påväxt av lav och alger.

Behandla och tvätta

Rent Hus Blekinge är specialister på att snabbt och säkert rengöra tak, fasader, marksten, murar, altaner, trappor, plank eller staket. Arbetet utförs till stor del från marknivå men når arbetshöjder på upp till 20 meter med hjälp av lätta och smidiga kolfiberverktyg. Skylift eller byggställningar behövs inte vilket innebär en lägre kostnad och ingen risk att marken förstörs av hjulspår och liknande.

Våra system är mobila och monteras snabbt ihop på plats. På bara några minuter kan arbetet påbörjas och utrustningen drivs antingen från ett vanligt 230V vägguttag eller ett mobilt elverk. Vi arbetar med högtryckstvätt eller lågtrycksbehandling utifrån behov och i samråd med dig som beställare. När det gäller altaner, trappor och staket av trä har vi flera rengörings- och behandlingsalternativ.

Ta hand om ditt hus

Ditt hus behöver tas om hand. För att det ska må bra och öka i värde behöver det underhållas och och skötas om. En del åtgärder är tunga eller riskfyllda för den som är ovan eller kanske kräver utrustning och kunnande som ni inte har tillgänglig. Ibland kan det helt enkelt vara svårt att hinna med. Vi har både utrustning, kunskap och erfarenhet, många gånger kan det också bli billigare än vad man tror. Mycket av det vi erbjuder privatpersoner är godkänt för avdrag enligt ROT eller RUT vilket gör att det är än mer förmånligt att anlita en professionell aktör att ta hand om jobbet.