Kundreferenser

Här finner du några röster från verkligheten. Riktiga uppdrag som vi gjort och utlåtande från riktiga kunder. Hör av dig till oss om du undrar över något.

Rent Hus Blekinge tog hand om allt

Lola Mattsson bor i villa i Svängsta i västra Blekinge. Hon hade under en period märkt en ökad mängd påväxt av lav och mossa på sitt tak.
– Dels tyckte jag att det såg fult ut och tänkte också att det är säkert heller inte bra för taket med en massa påväxt, säger Lola.

Hon såg Rent Hus Blekinges annons i den lokala näringslivstidningen och tog kontakt med dem. Vi bokade en tid och en representant kom hit för att göra en besiktning på plats. De rekommenderade en ordentlig rengöring av taket samt en behandling mot förnyad påväxt. Inom kort fick jag en offert som kändes bra och på överenskommen tid var Rent Hus-gänget på plats och satte igång. Under arbetets gång upptäckte de några vindskivor som var illa åtgångna samt en skada på skorstenen som de också fixade till.

– Jag är helnöjd med allt, säger Lola och fortsätter:

– Mycket trevlig personal, bra kommunikation och så tog de hand om allt när det gäller ROT-avdraget. Jag kan med mycket gott samvete rekommendera Rent Hus Blekinge till den här typen av arbeten.

Helt perfekt från början till slut

När Annette Hansen och hennes man i april 2019 hade bytt till ny fasad på sitt hus i Svängsta tyckte de att deras tak med påväxt av mossa och lav såg alldeles för tråkigt ut.

– Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Rent Hus Blekinge av min svägerska som hade fått hjälp med att tvätta fasaden, säger Annette.

     Efter att de tagit kontakt hade de inom kort en representant för Rent Hus Blekinge på plats som gjorde en besiktning. Vi blev rekommenderade att få taket rengjort och behandlat mot fortsatt påväxt. På kort tid fick vi en offert med ett bra pris och bara efter några dagar senare var de på plats och jobbet blev klart samma dag.

– Vi är supernöjda både med pris, resultat och bemötande, säger Annette och fortsätter:

– Nu har vi bytt tak på vårt uthus och har bokat in dem igen för att behandla den nya takbeläggningen för att slippa påväxt. Jag rekommenderar Rent Hus Blekinge alla dagar i veckan, avslutar Annette.