Det här är Rent Hus Svea AB

Vi startade vår verksamhet 2010 och vår affärsidé är att erbjuda städ- och rengöringstjänster för både företag och privatpersoner.

Våra ledord är engagemang, tillit och noggrannhet och vi lägger största fokus på att förstå våra uppdragsgivares behov för att vara flexibla och erbjuda rätt typ av tjänst. Allt vi levererar skall hålla hög kvalitet och servicenivå och vi lämnar alltid nöjd kund-garanti.

I vårt utbud ingår tjänster som byggstäd, flyttstäd, kontorsstäd, trappstäd, hemstäd, fönsterputsning och sanering. Vi har också utrustning och kompetens för arbeten med trappuppgradering, höjdstädning och djuprengörning med ånga, Vi tvättar och behandlar också tak, fasader och andra ytor mot påväxt där vi använder specialutrustning för effektivt genomförande och prisvärt resultat.

Våra anställda är välutbildade i de metoder och den utrustning vi använder men också i säkerhet för att arbetet ska utföras på ett sätt som blir tryggt för alla inblandade. Vår verksamhet utgår från Karlskrona men vi utför uppdrag i hela regionen.

Rent Hus Svea AB hette tidigare Rent Hus Blekinge AB, men har bytt namn eftersom verksamhetsområdet har utökats från Blekinge till större delen av södra Sverige. Bolaget har samma organisationsnummer så det enda som är ändrat är namnet.

Välkommen att kontakta oss!