Kundreferenser

Här finner du några röster från verkligheten. Riktiga uppdrag som vi gjort och utlåtande från riktiga kunder. Hör av dig till oss om du undrar över något.

Samfast AB: ”Vi kan alltid lita på Rent Hus Svea AB”

Samfast AB är en av de största privata aktörerna i Karlskrona inom fastighetsbranschen.

Totalt har företaget ca 30 000 m2 bostadsyta och ca 40 000 m2 lokalyta för affär och industri till uthyrning. Samfast sysselsätter ett tjugotal medarbetare, omsätter runt 120 mkr/år och bland innehaven kan nämnas bland annat Modehuset Kronan, Nordenskjöldska gården och gamla församlingshemmet.

— Vi har ett stort behov av tjänster inom städ och rengöring av fasad och tak på våra byggnader, säger Samfasts vd Martin Strandberg och fortsätter:

— Vårt innehav består av en mix av moderna byggnader och gamla kulturbyggnader. Kulturhusen måste vi vara extra rädda om och de kräver särskild kunskap och varsamhet när det gäller underhållet.

Martin kom i kontakt med Rent Hus Svea AB i samband med att de startade för ca 3 år sedan och har sedan dess varit en återkommande beställare av företagets olika tjänster.

— Vi har inte varit missnöjda med ett endaste av de uppdrag som de har utfört åt oss, och det är väldigt ovanligt konstaterar han.

Martin menar att tillit är väldigt viktigt när Samfast väljer leverantörer. Att vi inte behöver oroa oss för varken dålig kvalitet eller att jobben inte ska bli gjorda på överenskommen tid betyder mycket för oss.

— Rent Hus Svea AB är alltid noggranna och punktliga och jag kan utan någon som helst tvekan rekommendera dem för den här typen av tjänster, avslutar Martin.

Annette Hansen: ”Helt perfekt från början till slut”

När Annette Hansen och hennes man i april 2019 hade bytt till ny fasad på sitt hus i Svängsta tyckte de att deras tak med påväxt av mossa och lav såg alldeles för tråkigt ut.

– Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Rent Hus Svea AB av min svägerska som hade fått hjälp med att tvätta fasaden, säger Annette.

Efter att de tagit kontakt hade de inom kort en representant för Rent Hus Svea AB på plats som gjorde en besiktning. Vi blev rekommenderade att få taket rengjort och behandlat mot fortsatt påväxt. På kort tid fick vi en offert med ett bra pris och bara efter några dagar senare var de på plats och jobbet blev klart samma dag.

– Vi är supernöjda både med pris, resultat och bemötande, säger Annette och fortsätter:

– Nu har vi bytt tak på vårt uthus och har bokat in dem igen för att behandla den nya takbeläggningen för att slippa påväxt. Jag rekommenderar Rent Hus Svea AB alla dagar i veckan, avslutar Annette.